GASTHUIS

Het Gasthuis heeft 4 verdiepingen:

 

Souterrain

In het souterrain is een professionele gym met cardio- en krachtapparatuur aanwezig. In de 16e eeuwse gewelfkelders staat ook een loopband. Een tafeltennistafel zorgt voor het spelelement.

Ook staat er in de kelder een kast waarin de attributen voor buiten liggen, zoals jeu de boulesballen en ook kussentjes voor buiten op de picknick banken. Want wat is er nu lekkerder om bij mooi weer samen buiten te zitten, te lunchen of te dineren.

 

Daarnaast is er in het souterrain ook een rustgedeelte bestaande uit twee sauna’s (een traditionele Finse sauna en een infrarood sauna), stoomcabine en een relaxruimte.

 

Bel-etage

Op de bel-etage bevindt zich een grote keuken met kookeiland, waaraan je samen kan ontbijten of lunchen. De keuken is voorzien van de benodigde apparatuur, servies, bestek, pannen e.d. om uitgebreid te kunnen koken. In de bijkeuken staat een machine voor koffie en thee en een extra vaatwasser. Dineren is heel bijzonder aan de lange tafel in de oude stijlkamer ‘De Waal’ die zich ook op de verdieping bevindt.

 

In het pand zijn meerdere plekken om stil te staan, het is niet voor niets dat alle aanwezige klokken stil staan ….

 

Eerste etage

Via de statige trap kom je op de eerste etage. Op deze etage is de woonkamer met TV. Aansluitend bevindt zich de tweede keuken, waaraan je ook kan ontbijten, lunchen of borrelen. Ook bevindt zich hier een slaapkamer met 2-persoonsbed, WC en badkamer. Daarnaast is er nog een grote ruimte die gebruikt kan worden voor presentaties, groepssessies of als mooie speelruimte voor kinderen.

 

Tweede etage

Het Gasthuis heeft 7 slaapkamers waarvan er zich zes op de tweede etage bevinden. Alle slaapkamers op deze verdieping hebben twee slaapplaatsen die los van elkaar staan, maar naar wens ook naast elkaar geplaatst kunnen worden. De slaapkamers zijn ook als eenpersoonskamers te gebruiken.

Vier slaapkamers hebben een eigen douche op de gang. Twee slaapkamers hebben een douche en toilet op de kamer. Alle kamers zijn voorzien van een wastafel en een zitje.

 

Het Gasthuis heeft ook een Dependance gerealiseerd, deze Dependance bevindt zich op hetzelfde terrein en is alleen in combinatie met het Gasthuis te gebruiken.