FACILITEITEN

 

Het is mogelijk om met allerlei groepen te verblijven in het Gasthuis: van een dagdeel tot enkele dagen (in het weekend). Het Gasthuis biedt de mogelijkheid om met maximaal 14 gasten te overnachten. De Dependance heeft ook een mogelijkheid om 14 gasten onder te brengen.

 

De grote keuken nodigt uit om zelf uitgebreid te koken, zeker wanneer je tijd genoeg hebt. Samen koken is ook gezellig en geeft energie en leidt tot andere gesprekken aan de keukentafel. Juist geen zin of inspiratie om zelf te koken, het diner kan ook verzorgd worden. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Bij een ‘Gezond Verblijven’ arrangement zal onze gastvrouw een gezonde lunch verzorgen. Een diner wordt door een van de drie vaste cateraars verzorgt waarbij uw wensen bepalend zijn voor de keuze van de cateraar. Maar in alle gevallen is het uitgangspunt een eerlijke, smaakvolle, pure en ambachtelijke catering die gebruik maakt van regionale verse producten.

Maar ook bij een ‘Gezond Verblijven’ arrangement kunt u kiezen om samen te koken. We helpen u graag met een keuze voor een menu.

 

Het Gasthuis heeft ook faciliteiten om letterlijk in beweging te komen. Samen bewegen in de trainingsruimte in het souterrain. Of een wandeling in de uiterwaarden aan de Waal of lekker fietsen over de kronkelige dijkjes tussen de fruitboomgaarden. Op het grasveld achter het Gasthuis even badmintonnen of gewoon met een bal aan de slag. En wat kan het mooi zijn om na het eten onder genot van een wijntje een potje jeu de boules te spelen.

 

Buiten is het sowieso een genot om door de parkachtige tuin te wandelen en een kijkje te nemen bij de vijver met prachtige vissen of gewoon even weg te dromen onder de eeuwenoude rode beuk starend naar de glinstering van de fontein.

 

In het hele Gasthuis is WiFi aanwezig en kun je overal je eigen muziek draaien met het SONOS systeem. En als de inspirerende beelden, mooie teksten of stilstaande klokken even niet meer werken is er altijd nog een TV in de woonkamer ….