PRIJSINDICATIE

 

Door de week maken de gastheren gebruik van het Gasthuis als vaste bewoners. Enkele dagen per week zijn in het Gasthuis een aantal ruimtes te huur en in het weekend is het Gasthuis in het geheel te huur (zie weekendverhuur).

 

Weekendverhuur

Het Gasthuis is heel geschikt om te huren voor een familieweekend of weekend met vrienden. Hoe leuk is het om met een grote familie alle kinderen de Dependance aan te bieden en als gezin in het Gasthuis te verblijven? Ook maken regelmatig (management)teams in het weekend gebruik van het Gasthuis om inspiratie om te doen of verder te bouwen aan een sterk team.

 

Om het Gasthuis exclusief te huren in het weekend (mogelijk vanaf vrijdagavond tot en met zondagavond), vragen we 750 euro per nacht voor het Gasthuis voor een verblijf van 8 personen. Voor de Dependance vragen we 600 Euro per nacht voor een verblijf van 12 personen. Voor elke persoon boven de 8 (of 20 inclusief Dependance), vragen we 15 euro extra tot een maximum van 14 personen.

De bedden zijn opgemaakt en de handdoeken liggen klaar. Alleen de eindschoonmaakkosten komen hier nog bij.

 

Gezond verblijven in Gasthuis Pur Sang

Voor management- en directieteams, bestuurders of professionals is het Gasthuis de ideale locatie om op inspirerende wijze in beweging te komen. Of het nu gaat om strategiebijeenkomsten, brainstormsessies, masterclasses of workshops voor specifieke doelgroepen. Ook voor opleidingen en trainingen is het Gasthuis Pur Sang uitermate geschikt.

 

Ben je op zoek naar iets anders dan een sterrenhotel, naar een bijzondere en inspirerende locatie, naar een omgeving die bijdraagt aan een vruchtbaar proces? Naar een plek die je uitnodigt om ‘waarom’ vragen te stellen in plaats van de ‘wat’ en ‘wanneer’ vragen? En wil je grote issues klein houden? Dan is het Gasthuis Pur Sang de ideale uitvalbasis voor een memorabele bijeenkomst waarbij ‘out off the box’ denken en doen vanzelfsprekend is en mensen in beweging brengt, letterlijk en figuurlijk.

 

In het Gasthuis zijn er een aantal aparte ruimtes te huren, namelijk:

  • Op de bel-etage de stijlvolle kamer ‘de Waal’, afhankelijk van de opstelling geschikt voor 12 tot maximaal 18 personen
  • Op de eerste etage de zaal ‘de Beuk’, afhankelijk van de opstelling geschikt voor 12 tot maximaal 18 personen

 

Ook in de Dependance is er een mooie opleidings-/vergaderruimte. Deze is geschikt voor 12 tot 26 personen. Vraag naar de mogelijkheden voor het verblijven in de Dependance.

 

Het Gasthuis biedt diverse ‘Gezond Verblijven’ arrangementen, maar een verblijf in het Gasthuis is altijd maatwerk. Voor het eten en drinken maken wij graag een offerte evenals voor het gebruik van de diverse ruimtes of het gehele Gasthuis.

Aansluitend aan een arrangement is het mogelijk om te overnachten. Voor de overnachtingen rekenen wij 50 tot 70 euro per nacht per persoon (afhankelijk met 1 of 2 personen op een kamer) inclusief ontbijt.

 

Klik hier voor het aanvragen van meer informatie, beschikbaarheid of een offerte.